cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Novo

G-Sonique Technol HN1 (Digitalni izdelek)

Tehno val narašča! Ste pripravljeni na vožnjo? TECHNOL HN1 podjetja G-Sonique vas opremi z vsem, kar potrebujete za hitro in učinkovito ustvarjanje tehno skladb, ki utripajo po tleh. Zgrajen za tehno, pripravljen za več: Genre Powerhouse: TECHNOL...
Prenesi zdaj
37,28 €
Pošiljamo elektronsko
Programski FX procesor z vtičnikom G-Sonique Technol HN1 (Digitalni izdelek)

G-Sonique Technol HN1 (Digitalni izdelek)

37,28 €

Koda izdelka: 1478-1002 | ID: 1127520

G-Sonique Technol HN1 (Digitalni izdelek)

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Tehno val narašča! Ste pripravljeni na vožnjo? TECHNOL HN1 podjetja G-Sonique vas opremi z vsem, kar potrebujete za hitro in učinkovito ustvarjanje tehno skladb, ki utripajo po tleh.


Zgrajen za tehno, pripravljen za več:

 • Genre Powerhouse: TECHNOL HN1 skrbi za techno, minimal in industrial producente, vendar se njegova vsestranskost razširi na elektro, progresivno, temno ambientalno, filmsko glasbo itd.
 • 192+ visokokakovostnih zvokov: Zagotovite si takojšen dostop do ogromne knjižnice tolkal, bobnov, večplastnih instrumentov in tehno specifičnih zvokov.
 • Vintage Analog Vibe: izbrani zvoki so natančno obdelani s starinsko analogno opremo za ta iskani "mastni in umazani" tehno značaj.


Vse, kar potrebujete, na dosegu roke:

 • Moč tolkal: Izdelajte pogonske tehno ritme s pestro izbiro tolkalskih bank, klikov in setov bobnov, ki jih navdihujejo legendarne tehno scene po vsem svetu.
 • Melodic Mayhem: Ustvarite očarljive tehno melodije z vrsto tehno zvokov, zvončkov in sintetizatorjev.
 • Bassline & pads: Postavite temelje z močnimi analognimi in digitalnimi tehno basi in atmosferičnimi temnimi tehno padci.
 • Dodatne teksture: dodajte globino in dimenzijo z orkestralnimi tehno droni, industrijskimi kompleti in še več.


Spodbudite svojo ustvarjalnost:

 • Intuitivni vmesnik: TECHNOL HN1 se ponaša z uporabniku prijaznim vmesnikom z navdihujočo umetnino za vsak zvok, ki sproži vaš ustvarjalni tok.
 • Enostaven potek dela: Preskočite dolgočasno oblikovanje zvoka in se osredotočite na kompozicijo. Izbirajte med stotinami profesionalnih zvokov in jih prilagodite svojim željam z notranjimi parametri.
 • Layer & Shape: Ustvarite edinstvene zvočne teksture z nanosom zvokov v plasti in uporabo zunanjih učinkov G-Sonique VST.
 • CPE-ju prijazna zmogljivost: TECHNOL HN1 uporablja inovativno tehnologijo pretakanja s trdega diska, ki zagotavlja gladko delovanje, ne da bi obremenjeval vaš sistem.


Poslušajte razliko:

 • Na voljo demo: Izkusite moč TECHNOL HN1 iz prve roke. Prenesite predstavitev in raziščite izbor primerov zvokov.
 • Arsenal polne različice: Odklenite polni potencial s celotno knjižnico, ki se ponaša z 2,4 GB natančno izdelanih tehno zvokov.


Sprostite techno producenta znotraj:

Nehajte zapravljati čas z ustvarjanjem zvokov iz nič. Prenesite G-Sonique TECHNOL HN1 in začnite proizvajati srh utripajoče tehno himne še danes!


PRENESI: https://download.g-sonique.com

Parametri in specifikacija

Primerno za

Kompatibilen z


Funkcije

Podprte oblike vtičnikov

VST, AU

Programska oprema

Da


Lastnosti

Licenca

Sistemske zahteve

Zahteve glede strojne opreme

Pentium III 1200 Mhz / 256 MB Ram


Država

Država izvora

Slovaška