cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Gator GK-88

4,65
Kovček za tipkovnico z 61 tipkami iz trpežne najlonske tkanine s polietilenskim ojačitvenim okvirjem in vgrajenimi kolesi. Notranjost je narejena iz mehke EPS pene in trikota, v njej pa so popolnoma nastavljivi trakovi za pritrditev tipkovnice....
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (2).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: GK-88 | ID: 221144

Gator GK-88

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kovček za tipkovnico z 61 tipkami iz trpežne najlonske tkanine s polietilenskim ojačitvenim okvirjem in vgrajenimi kolesi. Notranjost je narejena iz mehke EPS pene in trikota, v njej pa so popolnoma nastavljivi trakovi za pritrditev tipkovnice. Poleg tega ponuja dovolj velik zunanji predal za stopalke, kable in druge dodatke, ročaj za vleko in drsne palice. Notranje mere: 1461 x 457 x 152 mm, zunanje mere: 1605 x 510 x 220 mm, teža: 12,7 kg.

Parametri in specifikacija

Mere in teža

Notranja globina

457 mm

Širina notranjosti

1461 mm

Notranja višina

152 mm


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 3 uporabniških recenzij:

4,65

Andreas M.

Splošni vtis

Datum
14.11.2022

Bis jetzt wertig... man wird in 1 jahr sehen wie es aussieht. Generell finde ich aber den Preis recht sportlich. Leider gibt es keine Alternative wenn man kein Case mag.