cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Gator GPT-PRO-PWR

4
Lesena pedal plošča dimenzij 30 "x 16", priložena napajalniku G-8-Bus in torbici. Pedalboard iz vezanega lesa z zaključkom Tolex in velcro ročaji za lažji transport ter luknje za kable in vijake za pritrditev napajanja. Ta ponuja osem 9 V in tri...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: GPT-PRO-PWR-CE | ID: 221207

Gator GPT-PRO-PWR

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Lesena pedal plošča dimenzij 30 "x 16", priložena napajalniku G-8-Bus in torbici. Pedalboard iz vezanega lesa z zaključkom Tolex in velcro ročaji za lažji transport ter luknje za kable in vijake za pritrditev napajanja. Ta ponuja osem 9 V in tri 18 V izhode, hkrati pa lahko napaja do 11 standardnih pedal za zajemalke. Torbica je narejena iz močnega najlona in ima zunanje žepe za dodatno opremo. Zunanje dimenzije: 800 x 445 x 152 mm. Skupna teža: 7,94 kg.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Lastnosti

Barva

Zadrga

Da


Material

Material


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

4

Heureka.cz

Splošni vtis

Datum
13.12.2021

Doporučuje produkt

zdroj nedává přesně 9 V, ale 9,25 V, což se možná projevilo u Ibanez Flanger mini, kdy po zapnutí mi 2x nefungoval, sice dioda svítila, ale flanger nefungoval, až po restartu v zapnutém stavu (odpojení od zdroje při rozsvícené diodě), problém vyřešen výměnou za jiný zdroj (originál Ibanez)

Plusy: těžký, proto stabilní, se zdrojem a kabely k napájení