cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Gator GR-6S

4,85
Ohišja za plitva stojala Gator Cases GR Shallow Series so izdelana, da prenesejo strogost na cesti! Izdelano s plitkim, lahkim polietilenskim okvirjem in trdno aluminijasto oblogo; ti primeri bodo zaščitili vaše stojalo pred poškodbami in...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 15 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-06
134 €
144 €
- 6 %
Na zalogi 15 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-06
134 €
144 €
- 6 %

Koda izdelka: GR-6S | ID: 219894

Gator GR-6S

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Ohišja za plitva stojala Gator Cases GR Shallow Series so izdelana, da prenesejo strogost na cesti! Izdelano s plitkim, lahkim polietilenskim okvirjem in trdno aluminijasto oblogo; ti primeri bodo zaščitili vaše stojalo pred poškodbami in uničenjem, ki se lahko pojavijo med koncerti! Globina ohišja stojala GR Shallow Series 14,25 "je zasnovana za držanje plitve opreme. Vgrajeni ročaji za prenašanje so zasnovani tako, da zagotavljajo udobje med premikanjem opreme. Ohišje stojala serije Gator Cases GR Shallow ima tudi sprednje in zadnje nosilce stojala ter težke zasučne metuljčke.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Ohišja stojala Gator GR Shallow so na voljo v velikostih 2U, 3U, 4U in 6U. Serija GRR vključuje valjane ohišja stojala serije GRR v velikostih 4U, 6U in 8U. Serija GR je na voljo v velikostih stojal 2U, 4U, 6U, 8U, 10U in 12U. Ohišja stojal GR, GR Shallow in GRR so bila zasnovana tako, da zagotavljajo trdno zaščito zobnikov, nameščenih v njih. Gator Cases razume, da je vaša oprema pomembna in jo je treba zaščititi. Zato so naši oblikovalci te omare oblikovali tako, da zdržijo udarce, hkrati pa so tudi lahki za lažji transport. Prednje in zadnje tirnice so prav tako zasnovane tako, da jih je mogoče enostavno zamenjati in z lahkoto podpirajo vašo opremo!

Gator Cases je znan po izdelavi inovativnih izdelkov, namenjenih zaščiti! Ponujamo široko paleto razpoložljivih velikosti, materialov in stopenj zaščite za vse vrste instrumentov in orodja, vključno s stojali Frameworks, stojala in dodatki Rackworks ter ohišji bobnov Protechtor. Ni težko najti velikega razloga, zakaj bi moral biti Gator blagovna znamka, ki ji zaupate, da bi zaščitila svojo opremo za vse življenje!

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 3 uporabniških recenzij:

4,85

Vojtech L.

Splošni vtis

Datum
05.11.2022

Super