cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Gorstrings Sirius SPB7-1048

5
SIRIUS® PB so novi modeli strun za akustične kitare. Od serije SIRIUS® se bistveno razlikujejo po kovinski konstrukciji, kjer statično osnovo tvorijo že standardne šesterokotno navite jeklene žice iz priljubljene zlitine fosforjevega brona. Za...
Na zalogi 3 kos
Pošljemo jutri ,
2024-04-25
Strune za akustično kitaro Gorstrings Sirius SPB7-1048

Gorstrings Sirius SPB7-1048

12 €

Koda izdelka: SPB7-1048 | ID: 1087590

Gorstrings Sirius SPB7-1048

To je samodejni prevod s programsko opremo:

SIRIUS® PB so novi modeli strun za akustične kitare. Od serije SIRIUS® se bistveno razlikujejo po kovinski konstrukciji, kjer statično osnovo tvorijo že standardne šesterokotno navite jeklene žice iz priljubljene zlitine fosforjevega brona.
Za ovijanje se uporablja tehnološki sistem avtomatskega tlačnega ovijanja, s katerim se doseže maksimalna vezava med nosilno in ovijalno žico ter doseže daljša življenjska doba in zvočni sijaj strun.
Površina strun SIRIUS® PB je po novem zaščitena z učinkovitim nano filmom pred negativnimi vplivi alkalnega okolja in proti oksidaciji ter popolnoma nova generacija strun - OPTISTRINGS z daljšo življenjsko dobo, hkrati pa ohranja naravne lastnosti površine in prijeten igranje teh strun.

Vse strune SIRIUS® PB so pakirane v vrečke iz antikorozijske folije, ki z notranjim izhlapevanjem v vrečki in v škatlah s strunami ustvarja zaščitno zaviralno, a nestrupeno okolje.

Parametri in specifikacija

Funkcije

Število strun

12


Lastnosti

Trdota

Debelina

Konec

Jedro

Navitje

Round Wound


Material

Material


Pakiranje

Ponujena konfiguracija


Država

Država izvora

Češka


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5

Radim F.

Splošni vtis

Datum
31.01.2024

Moc fajn struny, poměr cena výkon nemá srovnání