cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Govee Glide (6+1) RGBIC

Oblikujte svojo osvetlitev. Patentirana tehnologija RGBIC omogoča Glide prikaz do 57 barv naenkrat in skupno 16 milijonov barv, kar omogoča čudovite barvne kombinacije in tekoče večbarvne učinke. Z več kot 40+ dinamičnimi scenskimi načini...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: H6062 | ID: 1041193

Govee Glide (6+1) RGBIC

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Oblikujte svojo osvetlitev. Patentirana tehnologija RGBIC omogoča Glide prikaz do 57 barv naenkrat in skupno 16 milijonov barv, kar omogoča čudovite barvne kombinacije in tekoče večbarvne učinke. Z več kot 40+ dinamičnimi scenskimi načini popolnoma spremenite svoje vzdušje z enim dotikom. Naj bodo vaše igralne seje in zabave živahne in osvetljene s 6 reaktivnimi glasbenimi načini. Popoln nadzor iz aplikacije Govee Home. Prostoročno omogočeno WiFi prek Alexa in Google Assistant. Preprosto kliknite skupaj in pojdite. 7 zamenljivih kosov deluje v poljubni kombinaciji in na poljubni dolžini.

Dolžina glavnega dela (1 kos) je 30 cm.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Kompatibilnost

Amazon Alexa, Android, Google Assistant, Siri, iOS


Funkcije

Povezljivost

Wi-Fi, Bluetooth


Lastnosti

Vir svetlobe

LED

Vrsta LED


Pakiranje

Vsebina paketa

Controller, Adapter, Manual


Napajanje

Napajanje


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki