cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ibanez AWB50CE-LG Natural

Elektroakustična bas kitara z resnično dreadnought obliko karoserije iz serije Artwood, ki prinaša odličen ton, slog in zračnost z neverjetno vrednostjo - ker Ibanez-ova vodilna filozofija za akustiko, "sodoben pristop k tradiciji akustične...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: AWB50CE-LG | ID: 221021

Ibanez AWB50CE-LG Natural

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Elektroakustična bas kitara z resnično dreadnought obliko karoserije iz serije Artwood, ki prinaša odličen ton, slog in zračnost z neverjetno vrednostjo - ker Ibanez-ova vodilna filozofija za akustiko, "sodoben pristop k tradiciji akustične kitare", se povsem naravno razširi na akustično zbiranje basov Instrument odlikuje trden smrekov vrh iz smreke z X obrobo in črno vezavo, v kombinaciji z mahagonijem od zadaj in ob straneh, ki zagotavlja močan in hrustljav zvok z bogatejšimi nizkimi sredinami. Vrat iz mahagonija, povezan z vratnim sklepom z golšavko na 17. žlebu, je opremljen s palico palisavega lesa v premeru 400 mm z 20 podboji. Dolžina lestvice je 863,6 mm, širina matice 43 mm. Bas kitara je opremljena s piezo pickupom Fishman Sonicore in predojačevalnikom Ibanez AEQ-SP2 z vgrajenim tunerjem, ki zagotavlja odlično reprodukcijo in nadzor lastnosti tona ter enostavno upravljanje, izhoda 1/4 "in XLR pa ponujata možnosti za številne Neposredne aplikacije za vtičnike Preamp za delovanje potrebuje baterijo 9 V. Druge funkcije vključujejo moštvo palisandra, črni škrlat, kromirane tunerje in strune D'Addario EXPPBB170 (.045 -100). Naravna barva z nizkim sijajem.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

Število strun

4


Lastnosti

Prednostna roka

Izrez (cutaway)

Da

Magneti

Da

Barva glede na proizvajalca

Natural


Mere in teža

Širina sedla (mm)

43


Država

Država izvora

Japonska