cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ibanez G15-LG 4/4 Natural Low Gloss

Klasična kitara v velikosti 4/4 s tradicionalnim ojačanjem ventilatorjev, ki ponuja trdno izdelavo in kakovostno strojno opremo. Hrbtni del in stranice iz mahagona, trden vrh cedre in vrat iz mahagonija zagotavljajo instrument odličen, topel...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: G15-LG | ID: 221177

Ibanez G15-LG 4/4 Natural Low Gloss

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Klasična kitara v velikosti 4/4 s tradicionalnim ojačanjem ventilatorjev, ki ponuja trdno izdelavo in kakovostno strojno opremo. Hrbtni del in stranice iz mahagona, trden vrh cedre in vrat iz mahagonija zagotavljajo instrument odličen, topel srednji odtenek, ki bo brez težav obvladal kateri koli glasbeni slog. Vrat je opremljen s plosko palico palisanderja z 19 podstavki in matico iz kostne vrvice. Dolžina lestvice je 650 mm, širina matice 52 mm. Kitaro poleg tega vsebuje 12-luknjasti klasični most iz rožnega lesa s kompenziranim kostnim sedlom, črno vezavo telesa, rozato Classic Mosaic Design, zlati uglaševalec in najlonske strune Savarez. Naravna barvna zasnova s satenastim zaključkom.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Velikost

Velikost

4/4


Funkcije

Število strun

6


Lastnosti

Prednostna roka

Izrez (cutaway)

Ne

Barva

Število prečk

19

Barva glede na proizvajalca

Natural Low Gloss


Material

Konča


Mere in teža

Dolžina skale (mm)

650

Širina sedla (mm)

52


Država

Država izvora

Indonezija