cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ibanez SR5000-OL Oil

Električna bas kitara iz serije SR Prestige, ki ponuja kombinacijo gladkega, hitrega vratu, lahkega telesa in popolnoma ujemajoče se elektronike. Za razkošen videz in neverjetne zmogljivosti uporablja eksotični gozd in vrhunske lastnosti. Telo...
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER
Koda poteče: 

d
 
:
 

h
 
:
 

m
 
:
 

s
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave.
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: SR5000-OL | ID: 221069

Ibanez SR5000-OL Oil

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna bas kitara iz serije SR Prestige, ki ponuja kombinacijo gladkega, hitrega vratu, lahkega telesa in popolnoma ujemajoče se elektronike. Za razkošen videz in neverjetne zmogljivosti uporablja eksotični gozd in vrhunske lastnosti. Telo instrumenta je narejeno iz eksotičnega wenge lesa na vrhu in na hrbtni strani, s srednjo plastjo mahagonija za izboljšanje resonance. Atlas-4 HP pet-delni venge / bubinga vrat ima KTS titanove palice za neverjetno stabilnost in je opremljen z odložiščem wenge z ovalnimi vložki biserne / ablonske ovalne in 24 srednjimi prečkami s tretmajem Prestige fret edge za gladko igranje. Dolžina lestvice je 864 mm, širina matice 38 mm, polmer prstov pa 305 mm. Bas kitara je opremljena z dvema pasivnima pickapama Bartolini Custom, ki jih v ZDA ročno izdelujejo izključno za Ibanez. Odlikuje jih dvojna izvedba tuljave, ki prinašajo veliko globlji ton od vratne prevleke, hkrati pa ohranjajo svetel ton za most. Natančen nadzor tonov zagotavlja 3-pasovni EQ Ibanez Custom Electronics, ki vključuje srednje frekvenčno stikalo in obvodno stikalo, da izberete samo pasivno delovanje. Ko se aktivirajo byk-ovi EQ, gumb za upravljanje tonov visokega tona postane globalni nadzor tona za pasivno vezje. Opremljena Mono-tirnica V z 19-milimetrskim razmikom je vrhunski most za izolacijo nizkih nizov - je neodvisno in varno pritrjena na telo za največji prenos vibracij brez motenj. Druge funkcije vključujejo zlato strojno opremo, Graph Tech BLACK TUSQ XL matico in strune z merilniki .045 / .065 / .085 / .105. Priloženi so vgradni kovčki s trdo školjko. Oljna obdelava.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

Število strun

4

Navijalci


Lastnosti

Prednostna roka

Konfiguracija odjemnikov

HH

Število prečk

24

Elektronika

Barva glede na proizvajalca

Oil


Material

Konča

Mat

Trup

Vrat

Ubiralka

Vrhnja plošča

Hardware


Dodatki

Kovček/torba vklj.


Mere in teža

Ubiralka radius

12"

Velikost prečk

Dolžina skale (mm)

864

Širina sedla (mm)

38


Država

Država izvora

Japonska