cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

iCON Cube Mi3

Kompakten, vtič & amp; Predvajajte zvočno kartico MIDI. Vključuje 3 vhode in 3 izhode (MIDI kanale 48x48), podpira več platform z gonilniki MultiPlat (samo za 32-bitne in 64-bitne platforme Windows), ne potrebuje nastavitev IRQ, I / O naslova ali...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
MIDI vmesniki iCON Cube Mi3

iCON Cube Mi3

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: CUBE-MI3 | ID: 226537

iCON Cube Mi3

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kompakten, vtič & amp; Predvajajte zvočno kartico MIDI. Vključuje 3 vhode in 3 izhode (MIDI kanale 48x48), podpira več platform z gonilniki MultiPlat (samo za 32-bitne in 64-bitne platforme Windows), ne potrebuje nastavitev IRQ, I / O naslova ali DMA kanala, ima popolno MIDI časovnico in indikator aktivnosti MIDI-in in MIDI-out za vsa vrata. Združljiv je z operacijskim sistemom Windows (do različice 10), operacijskim sistemom Mac OS (do različice X 10.10), podpira visokohitrostno povezavo USB 2.0 in ima robustno aluminijasto ohišje. Velikost: 165 x 165 x 50 mm. Teža: 0,88 kg.

Parametri in specifikacija

Vhodi in izhodi

USB to Device

Ne

USB to Host

Da


Mere in teža

Teža

880 g


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki