cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

iCON iKeyboard 3 Mini

4,57
Zmogljiv USB / MIDI krmilnik in tipkovnica v enem. Vsebuje 25 klaviaturnih tipk, občutljivih na hitrost, kombinirano krmilno palico / modulacijo, gumb oktav gor / dol, tipko za premikanje gor / dol, gumb za zadrževanje, arpeggiator, kombinirano...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
79 €
86,50 €
- 8 %
MIDI keyboard iCON iKeyboard 3 Mini

iCON iKeyboard 3 Mini

79 €
86,50 €
- 8 %

Koda izdelka: 10006042 | ID: 226523

iCON iKeyboard 3 Mini

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Zmogljiv USB / MIDI krmilnik in tipkovnica v enem. Vsebuje 25 klaviaturnih tipk, občutljivih na hitrost, kombinirano krmilno palico / modulacijo, gumb oktav gor / dol, tipko za premikanje gor / dol, gumb za zadrževanje, arpeggiator, kombinirano krmilno palico za nastavljanje parametrov, funkcijo tapkanja in krivulje več hitrosti. Naprava podpira večino programske opreme DAW, vključno z Cubase, Nuendo, Samplitude, Logic Pro, Abelton Live, Pro Tools, Reason in Reaper, opremljena je s programsko opremo iMap za preprosto funkcijo preslikave MIDI in jo lahko nadgradite s programsko opremo USB in iMap. Ima trpežno kovinsko ohišje z zapornicami Kensington. Povezuje se prek izhoda MIDI, priključka USB (mini B) in standardnega priključka USB. Združljiv je z operacijskim sistemom Windows (do različice 10) in operacijskim sistemom Mac OS (X do različice 10.10). Napajanje se napaja prek povezave USB. Dimenzije: 477 x 155 x 70 mm. Teža: 0,8 kg.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Število tipk

25

Velikost tipkovnice


Napajanje

Napajanje

Adapter


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Mere in teža

Višina (cm)

4,1

Širina (cm)

40,24

Globina (cm)

12,13

Teža

800 g


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 6 uporabniških recenzij:

4,57

Anna H.

Splošni vtis

Datum
25.05.2016
Ocenjena varianta

Síce brnkať na to neviem ale kúpiť som si to musel kôly tej cene 69€

Tudor Dinu V.

Splošni vtis

Datum
08.04.2020
Ocenjena varianta

Foarte buna!Recomand!