cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

iCON iKeyboard 5S

5
Tipkovnica, krmilnik in snemalnik v enem, zasnovana za enostavno več sledenje, DAW nadzor in snemanje. Zasnovana je za manjše prostore, zahvaljujoč kompaktni velikosti. Vsebuje 24-bitno 96 / 192kHz 2-v / 2-izhodno zvočno kartico USB, vhod za...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
MIDI keyboard iCON iKeyboard 5S

iCON iKeyboard 5S

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: 10006054 | ID: 226521

iCON iKeyboard 5S

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Tipkovnica, krmilnik in snemalnik v enem, zasnovana za enostavno več sledenje, DAW nadzor in snemanje. Zasnovana je za manjše prostore, zahvaljujoč kompaktni velikosti. Vsebuje 24-bitno 96 / 192kHz 2-v / 2-izhodno zvočno kartico USB, vhod za mikrofon z individualnim nadzorom ojačanja, 3-segmentni LED zaslon, 18 prilagodljivih gumbov z osvetlitvijo, prenosni gumb, funkcijo polnega transporta, osvetljene gumbe (omogoči, izključi zvok) , Solo, Play, Stop, Rec, Rewind, Forward and Loop), 49 standardnih tipk z drsnikom na sledilni ploščici za modulacijo tonov, nadzor premika oktave, istočasno snemanje / predvajanje, podpora za DirectSound, WDM in ASIO 2.0, držalo iPad, samodejna sinhronizacija kanalov , Nadzor Mackie za Cubase, Nuendo, Samplitude, Logic Pro in Abelton Live, protokol Mackie HUI za Pro Tools, gonilniki za Cubase, Nuendo, Reason in Bitwig ter robustna aluminijasta konstrukcija s ključavniškimi vrati Kensington. Povezuje se z 2 x TRS vhodi (ekspresijska pedala in Sustain), 2 x TRS linijski izhodi in vhodi, XLR vhod in vhod za mikrofon, MIDI I / O in USB vhod. Priložena je programska oprema iMap za preproste funkcije preslikave MIDI. Združljivo z operacijskim sistemom Mac OS X in Windows (do 8). Napaja se z 7V / 1A DC adapterjem. Dimenzije: 863 x 189 x 63 mm. Teža: 4,05 kg.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Število tipk

49

Velikost tipkovnice


Napajanje

Napajanje

Adapter


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Mere in teža

Višina (cm)

7,7

Širina (cm)

86

Globina (cm)

18,9

Teža

4,05 kg


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 7 uporabniških recenzij:

5

László G.

Splošni vtis

Datum
22.07.2023
Ocenjena varianta

Hihetetlen, hogy mennyire jó ez a billentyűzet. Nagyon masszív ház, kifogástalan kidolgozás. A billentyűk leütés-érzékenysége tökéletes. Ilyen áron kihagyhatatlan választás. Csak ajánlani tudom.

Христо М.

Splošni vtis

Datum
02.08.2022
Ocenjena varianta

Върши ми много добра работа

Hendrik S.

Splošni vtis

Datum
28.07.2022
Ocenjena varianta

Great Keyboard for a good price

Heureka.cz

Splošni vtis

Datum
03.12.2019
Ocenjena varianta

Plusy: dynamika klávesDAW controler funguje vyborne (cubase)

Mínusy: Pod krajní klávesou je díra, kterou je vidět dovnitř do klaviatury. To je trochu divne za ty penize. v baleni nebyl usb kabel. nevin jestli od vyrobce nebo jestli ho ztratili na krámě.