cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

iCON MidiPort 2

3
Kompakten, vtič & amp; Predvajajte zvočno kartico MIDI. Vključuje 2 vhoda in 2 izhoda (32x32 MIDI kanalov), podpira več platform z uporabo gonilnikov MultiPlat (samo za 32-bitne in 64-bitne platforme Windows), ne potrebuje nastavitev IRQ, I / O...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 10006084 | ID: 226539

iCON MidiPort 2

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kompakten, vtič & amp; Predvajajte zvočno kartico MIDI. Vključuje 2 vhoda in 2 izhoda (32x32 MIDI kanalov), podpira več platform z uporabo gonilnikov MultiPlat (samo za 32-bitne in 64-bitne platforme Windows), ne potrebuje nastavitev IRQ, I / O naslova ali DMA kanala, ima popolno MIDI časovnico in je napajalnik USB. Združljiv je z operacijskim sistemom Windows (do različice 10), operacijskim sistemom Mac OS (do različice X 10.10) in podpira visokohitrostno povezavo USB 2.0. Velikost: 56 x 46 x 17 mm. Teža: 0,13 kg.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

3