cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Keeley Bassist

5
Bassist kompresor je zasnovan okoli eksotične in izjemno visoke ZVEZDA THAT Corp. 4320. Zamislite si to kot zelo cenovno kompresor v razredu v formatu stomp box! Uporablja visoko zmogljive napetostne krmiljene ojačevalnike, vgrajene detektorje...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 1 kos
Pošljemo danes ,
2024-05-27
Bas kitarski efekt Keeley Bassist

Keeley Bassist

242 €

Koda izdelka: KE BASSIST | ID: 226477

Keeley Bassist

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Bassist kompresor je zasnovan okoli eksotične in izjemno visoke ZVEZDA THAT Corp. 4320. Zamislite si to kot zelo cenovno kompresor v razredu v formatu stomp box! Uporablja visoko zmogljive napetostne krmiljene ojačevalnike, vgrajene detektorje resničnega RMS-ja in ultra visokozmogljive ojačevalnike, ki vam prinašajo najboljšo kakovost. VCA kompresorji omogočajo natančen nadzor. Zato so neposredno primerne za bas kitare. Bassist kompresor Keeley je glasben in zelo pregleden. Kjer so starejši kompresorji Keeley temeljili na modelih CA3080 ali LM13700 in so kot nalašč za enojne kitare za tuljavo, novi Keeley Bassist Compressor nima težav z aktivnimi predpojačevalniki in vhodnimi signali ravni! Keeley Bassist ne le da lahko prenese neverjetno velike signale, ima neverjetno pasovno širino več kot 20 KHz in neverjetno nizek hrup. Nobena podrobnost v tonu vaše bas kitare ne bo izgubljena. Keeley Bassist bo zanesljiva naložba v vaš ton, zdaj imate kakovostno vgradnjo v stojala.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Da

Napajanje

Adapter or Battery, 9V


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

5

Massimo M.

Splošni vtis

Datum
17.01.2023

Ottimo compressore.

Stanislaw P.

Splošni vtis

Datum
08.08.2022

Мното прозрачен компресор. Не променя тона, само фино пипа динамиката. Точно каквото исках. Педалът е учудващо лек и по-компактен отколкото очаквах. Все пак солидно направен.