cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Keeley Katana Clean Boost Mini

4,70
Keeley Katana je postala ena najbolj priljubljenih stopalk za povečanje na trgu. Njegova sposobnost, da vaš signal ohrani čist, vendar na veliko glasnejši glasnosti, je to naredila priljubljeno stopalko za tiste, ki potrebujejo hiter in enostaven...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 1 kos
Pošljemo jutri ,
2024-06-03
Kitarski efekt Keeley Katana Clean Boost Mini

Keeley Katana Clean Boost Mini

134 €

Koda izdelka: KE KATANA MINI | ID: 226489

Keeley Katana Clean Boost Mini

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Keeley Katana je postala ena najbolj priljubljenih stopalk za povečanje na trgu. Njegova sposobnost, da vaš signal ohrani čist, vendar na veliko glasnejši glasnosti, je to naredila priljubljeno stopalko za tiste, ki potrebujejo hiter in enostaven zagon. Zdaj se predela v novem manjšem ohišju, ki bo to mini Katana. Včasih čisto povečanje ni dovolj za zvok, ki ga želite doseči. Za zvok hrustljavega ritma bodisi potrebujete malo zrnja ali pa želite malo bolj pritisniti svoj overdrive kanal. Na Keeleyju v polni velikosti bi morali za ta dodaten izvleček izvleči krmilni gumb, vendar se je Keeley namesto tega odločil, da ga vstavite v prečko nadzora ojačitve, kar pomeni, da ste približno ob 2 uri na rob običajnega načina Keeley Katana. uro in za tem se podate na okrepljeno ozemlje.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

True bypass

Da


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 7 uporabniških recenzij:

4,70

Andrej Đ.

Splošni vtis

Datum
28.04.2024

Zadovoljan sam proizvodom i uslugom

Ettore F.

Splošni vtis

Datum
15.02.2022

Perfect clean boost