cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Konig & Meyer 21460-009-76 Teleskopsko stojalo za zvočnik

Visoko kakovostno aluminijasto stojalo za zvočnike iz serije Topline, ki vsebuje tri cevi z dvojnimi križnimi naramnicami in cinkovimi litimi sponkami za profesionalno uporabo. Konstrukcija nog in veliki pokrovčki s fiksnimi nogami povečujejo...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 21460-009-76 | ID: 220104

Konig & Meyer 21460-009-76 Teleskopsko stojalo za zvočnik

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Visoko kakovostno aluminijasto stojalo za zvočnike iz serije Topline, ki vsebuje tri cevi z dvojnimi križnimi naramnicami in cinkovimi litimi sponkami za profesionalno uporabo. Konstrukcija nog in veliki pokrovčki s fiksnimi nogami povečujejo varnost in stabilnost. Stojalo omogoča udobno nastavitev višine z vijakom, ki je obložen z vzmetjo in zapornim vijakom. Druge značilnosti vključujejo izvlečni ščitnik za podaljšek, integrirano protipotresno komponento in 35 mm jekleno podaljšek. Priložen je pripomoček za pritrditev na podaljšek. Nastavljiva višina: 1375-2185 mm. Najv. nosilnost: 50 kg. Teža: 4,3 kg. Čista bela barva.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Barva


Država

Država izvora

Nemčija