cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Korg Magnetune

4,85
Uglaševalec kitare, ki se magnetno pritrdi neposredno na gumbe za prilagajanje kitare ali na jermen ali na glasbeno stojalo. Premični obroč omogoča vrtenje magneta za 360 stopinj. To uporabniku omogoča, da enoto pritrdi ne le na leve kitare,...
V košarici uporabi kodo MYSTERY in prejel boš poseben božični popust.
Na zalogi 10 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-08
5,29 €
5,99 €
- 11 %
Na zalogi 10 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-08
5,29 €
5,99 €
- 11 %

Koda izdelka: KRTUMG1 | ID: 219784

Korg Magnetune

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Uglaševalec kitare, ki se magnetno pritrdi neposredno na gumbe za prilagajanje kitare ali na jermen ali na glasbeno stojalo. Premični obroč omogoča vrtenje magneta za 360 stopinj. To uporabniku omogoča, da enoto pritrdi ne le na leve kitare, ampak tudi na kateri koli kovinski del kitare za priročno uravnavanje pod katerim koli kotom. LED prikazuje številko niza, ki je najbližje nizu, ki se predvaja, in zagotavlja takojšnje informacije o nastavitvi niza. Ko natančno določimo višino, se bosta osvetlila zgornja in spodnja LED. Zgornja LED utripa, nastavitev je ostra, spodnja LED pa utripa, če je ravna. Ko se vrvica oddalji od pravilnega tona, bo LED utripala hitreje in se počasi upočasnila, ko se bo približal pravi tonu. Tuner napaja ena CR2032 litijeva baterija (priložena). Dimenzije: 33 x 35 x 13 mm. Teža: 11 g.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Da

Tip akumulatorja

CR2032/3V

Napajanje

None, Only Battery Operated


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 3 uporabniških recenzij:

4,85

Pascal M.

Splošni vtis

Datum
06.04.2020

Pas mal du tout cet accordeur, très discret et efficace. Le bouton de mise en marche et juste un peu petit mais c'est un détail. Pas le meilleur accordeur que j'ai pu testé mais trés bon pour le prix.