cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

Korg Nu:Tekt HD-S

Pedal za učinke naslednje generacije, ki presega in na novo definira pedal za popačenje. To popolnoma novo enoto za učinke je razvil Fumio Mieda Pedal za učinke HD-S združuje tri različna popačenjska vezja za ustvarjanje harmonične modulacije, ki...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 1 kos
Pošljemo danes ,
2024-04-26
244 €
248 €
Kitarski efekt Korg Nu:Tekt HD-S

Korg Nu:Tekt HD-S

244 €
248 €

Koda izdelka: HD-S | ID: 1086536

Korg Nu:Tekt HD-S

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Pedal za učinke naslednje generacije, ki presega in na novo definira pedal za popačenje.

To popolnoma novo enoto za učinke je razvil Fumio Mieda
Pedal za učinke HD-S združuje tri različna popačenjska vezja za ustvarjanje harmonične modulacije, ki presega tradicionalni koncept popačenja.

To povsem novo enoto za učinke je razvil Fumio Mieda, razvijalec številnih slavnih legendarnih naprav, kot je Univibe. Ta nova vrsta efektne enote se v marsičem razlikuje od običajnega "fuzz" ali "distortion" pedala.

HD-S vam omogoča svobodno kombiniranje treh različnih distorzijskih vezij za ustvarjanje širokega nabora prej neodkritih zvokov, od tradicionalnih fuzz do popačenih zvokov iz tega sveta in več. Ta širok razpon tradicionalnih in popolnoma novih zvokov pomeni, da se HD-S lahko uporablja ne samo s kitarami, temveč tudi z bas kitarami, sintetizatorji in kadar koli so potrebni novi in edinstveni zvoki.

Nobena druga pedala za distorzijo ni podobna, HD-S ponuja resnično edinstveno zvočno izkušnjo, ki jo morate preizkusiti sami, saj bo vsak uporabnik dobil drugačne zvoke!

Ena od prednosti serije Nu:tekt je možnost, da jih sestavite sami. Komplet HD-S ne zahteva spajkanja, vsa potrebna orodja za montažo so priložena v paketu. To omogoča hitro in enostavno sestavljanje kompleta, kar vam prinaša užitek in zadovoljstvo ob ustvarjanju lastnega zvoka.

Ustvarite modulacijske učinke s kombiniranjem treh različnih distorzijskih vezij

Združite tri različna distorzijska vezja za nadzor filtrom podobnih sprememb, ki presegajo agresivne distorzijske učinke v povsem nov zvočni svet. HD-S vključuje tri gumbe prirezovalnika znotraj zgornjega pokrova ohišja poleg štirih kontrolnih gumbov na plošči. Z uporabo teh gumbov za prirezovanje za prilagajanje ravnovesja med tremi različnimi distorzijskimi vezji lahko ustvarite širok spekter zvokov od ortodoksnih puhov do najrazličnejših popačenj pa vse do nekaj res divjih zvokov. Uporaben s kitaro, bas kitaro, sintetizatorji in drugimi inštrumenti, HD-S je enota za učinke distorzije, ki vam daje zvoke, ki jih še niste slišali ali uporabljali.

Sestavi se enostavno in hitro!

Ena od številnih privlačnih lastnosti serije Nu:tekt je, da vam ti izdelki dajejo možnost, da sami sestavite izdelek, in to je enostavno. Komplet HD-S ne zahteva spajkanja, vsa potrebna orodja za sestavljanje pa so vključena v paketu, za enostavno sestavljiv komplet, ki ga lahko hitro in enostavno sestavite. Priložena je tudi portretna nalepka z motivom karikature Fumia Miede.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

število nožnih stikal

1

MIDI interface

Ne

Kontrole


Lastnosti

Barva


Vhodi in izhodi

USB

Ne


Pakiranje

Vsebina paketa


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Da

Tip akumulatorja

9V

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Mere in teža

Širina (mm)

122

Height (mm)

55

Globina (mm)

95

Teža (g)

340


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki