cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Kurzweil ARTIS 7 Digitalni stage piano

4
Kompakten in lahek odrski klavir iz Artis serije s 76-notno poltežno akcijsko tipkovnico s hitrostnimi tipkami, ki oddaja zvok 9 '/ 2,75m nemškega velikega klavirja z 32 programi, ki zagotavljajo neverjeten ton, realizem in izraznost. Oddelek za...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 1 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-05
Na zalogi 1 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-05

Koda izdelka: ARTIS-7 | ID: 220744

Kurzweil ARTIS 7 Digitalni stage piano

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kompakten in lahek odrski klavir iz Artis serije s 76-notno poltežno akcijsko tipkovnico s hitrostnimi tipkami, ki oddaja zvok 9 '/ 2,75m nemškega velikega klavirja z 32 programi, ki zagotavljajo neverjeten ton, realizem in izraznost. Oddelek za organe KB3 RealTone Organ, po vzoru klasičnih organov Hammond, Vox in Farfisa, vsebuje vse potrebne kontrole, vključno z 9 realističnimi ojnicami. Skupno klavir ponuja 256 tovarniških programov, od klasičnih do vrhunskih instrumentov - najboljši zvoki iz zbirk Kurzweil PC3K in KORE 64 ter novi klavir, Vintage Electric Pianos, Clavinets, Sintetizatorji, bogati in realistični godalni odseki in orkestri, kitare, tolkala in veliko več. Ponuja tudi 256 strokovno programiranih tovarniških multis, z do 4 conami, deljenjem / slojem, obsežnim upravljanjem MIDI, glasnostjo posameznih območij in brezhibnim nadzorom. Zmogljiv motor FX prinaša večkrat nagrajene Reverbs, Delays, Chorses, Flangers, Phasers, distortions, rotacijske ojačevalnike, kompresorje in še več. Klavir je opremljen s 3-pasovnim voditeljem Master EQ na sprednji plošči; 22 programabilnih fizičnih krmilnikov, vključno z 9 drsniki, 6 stikali, 2 kolesi (nameščeno na sprednji plošči), 2 vhodi pedala, 1 vhod stalne stopalke za upravljanje; in namenski +/- transpozicijski elementi, priročno nameščeni tik pod zaslonom. Ponuja tudi enostaven izbor kategorij in programov / več možnosti, poleg tega pa tudi razdelek Priljubljene, ki omogoča dostop do 10 najljubših zvokov z enim pritiskom gumba. Priloženi so napajalni kabel, stikalna pedala, USB kabel in 4 samolepilne noge. Dimenzije: 111 x 360 x 1077 mm. Teža: 12,6 kg.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Vrsta klavirja


Funkcije

Tehnologija tipkovnice

Sistem učenja

Ne

Spremljava

Ne

Metronom

Ne

Število zvokov

256

Vgrajen zvočnik

Ne

Bluetooth

Ne

Funkcija snemanja

Ne

Split

Da


Lastnosti

Število tipk

76

Tipkovnica

Velikost tipkovnice

Polifonija

128

Barva

Zaslon

Da


Vhodi in izhodi

USB

Da

USB MIDI

Da

USB to Device

Da

USB to Host

Da

Pedal Inputs

Da

Izhod za slušalke

Da


Pakiranje

Vsebina paketa

Adapter, Manual, Sustain Pedal, USB Cable


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne

Napajanje

240V


Dodatki

Adapter priložen

Da


Mere in teža

Višina (cm)

11,1

Širina (cm)

107,7

Globina (cm)

36

Neto teža (kg)

12,6


Država

Država izvora

Kitajska


Kupite Kurzweil ARTIS 7 Digitalni stage piano v ugodnem kompletu.

KOMPLET z dodatki in lepim popustom. Dodatke in pripomočke boste gotovo potrebovali prej ali slej. Kupite jih kar sedaj in prihranite s tem čas ter denar. Seveda pa ste poleg tega lahko popolnoma prepričani, da so vse komponente kompleta kompatibilne.

Seti na voljo:

Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

4

Jean claude F.

Splošni vtis

Datum
28.07.2022

Bon clavier de scène, dommage que la doc ne soit pas en français.