cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

LaBella HRS-72 7-String

3,35
7 strunskih garnitur za električno kitaro iz serije HRS, ki vsebujejo strune z debelejšimi jedri, ki popravljajo napetost za dodelano riffing, hkrati pa ohranjajo občutek in pretiravanje za kitare solo v višjem registru. Nikleno jeklena okrogla...
Naročeno pri dobavitelju > 20 kos
Naročeno pri dobavitelju - pridno preverjamo razpoložljivost
Naročeno pri dobavitelju > 20 kos
Naročeno pri dobavitelju - pridno preverjamo razpoložljivost

Koda izdelka: LB-HRS-72 | ID: 220463

LaBella HRS-72 7-String

To je samodejni prevod s programsko opremo:

7 strunskih garnitur za električno kitaro iz serije HRS, ki vsebujejo strune z debelejšimi jedri, ki popravljajo napetost za dodelano riffing, hkrati pa ohranjajo občutek in pretiravanje za kitare solo v višjem registru. Nikleno jeklena okrogla navojna vrvica je zelo prožna za upogibanje in ohranjanje note, zelo svetla in dolgotrajna. Set je zapakiran z uporabo tehnologije MAP (Modified Atmosphere Packaging) za preprečevanje porjavenja in zagotavljanja svežine. Merilniki: .010, .013, .017, .026W, .036, .046, .064. (vrvico na 33 ").

Parametri in specifikacija

Funkcije

Število strun

7


Lastnosti

Debelina


Material

Pakiranje

Ponujena konfiguracija


Mere in teža

Dolžina


Država

Država izvora

ZDA


Skupna recenzija na podlagi 4 uporabniških recenzij:

3,35

Michal D.

Splošni vtis

Datum
25.02.2017

Konečně mám struny u kterých low A nezní jako bahno

Ladislav Š.

Splošni vtis

Datum
30.09.2016

H struna (64) vadná! Od 9. pražce neladí, na 12. je mimo o celý půltón mimo. Po několika telefonátech a konzultacích s kytaráři mi byla potvrzena domněnka o nekvalitní struně. Rozhodně zklamání!