cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Novo

Levys M317TRI-BRN-GRN Usijni kitarski pas Brown, Green

Voyager Pro se je rodil na stičišču razkošja in vzdržljivosti. Ta izvrsten pas je izdelan iz najboljšega usnja Crazy Horse in poudarjen z okencem iz povoščenega platna. Voyager Pro je izdelan za cestnega bojevnika, zasnovan tako, da prenese...
Naročeno pri dobavitelju 8 kos
Naročeno pri dobavitelju - pridno preverjamo razpoložljivost
Usijni kitarski pas Levys M317TRI-BRN-GRN Usijni kitarski pas Brown, Green

Levys M317TRI-BRN-GRN Usijni kitarski pas Brown, Green

62 €

Koda izdelka: M317TRI-BRN-GRN | ID: 1127950

Levys M317TRI-BRN-GRN Usijni kitarski pas Brown, Green

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Voyager Pro se je rodil na stičišču razkošja in vzdržljivosti. Ta izvrsten pas je izdelan iz najboljšega usnja Crazy Horse in poudarjen z okencem iz povoščenega platna. Voyager Pro je izdelan za cestnega bojevnika, zasnovan tako, da prenese najzahtevnejše pustolovščine na odru ali v studiu. Njegova izjemno robustna konstrukcija zagotavlja neomajno zanesljivost, zaradi česar je popoln spremljevalec za strastne glasbenike, ki iščejo dolgoživost in odpornost. Kombinacija usnja Crazy Horse in povoščenega platna ustvarja osupljivo estetiko, ki izžareva tako prefinjenost kot robustnost. Ko boste sčasoma uporabljali ta pas, se bo razvila naravna patina, ki bo povečala njegovo individualnost in pripovedovala zgodbo vaših glasbenih izkušenj. Noben pas si ne bo enak, zaradi česar je Voyager Pro resnično edinstven.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Velikost

Minimalna dolžina (cm)

Največja dolžina (cm)

141

Minimalna dolžina

121,9 cm

Največja dolžina

141 cm


Lastnosti

Barva

Barva glede na proizvajalca

Brown, Green


Material

Material


Mere in teža

Širina (mm)


Država

Država izvora

Kanada