Izberi državo za dostavo naročila

cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

LEWITT MTP W 950 Kondenzatorski mikrofon za vokal

Z MTP W950 lahko vokalisti, kot ste vi, doživite dosleden vrhunski zvok, kjer koli in kakor koli nastopate. 1" prava kondenzatorska kapsula ponuja čudovit, studijski vrhunski zvok, ki presega tipičen odrski mikrofon. Vaše občinstvo bo slišalo...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 1 kos
Pošljemo jutri ,
2024-06-19
Kondenzatorski mikrofon za vokal LEWITT MTP W 950 Kondenzatorski mikrofon za vokal

LEWITT MTP W 950 Kondenzatorski mikrofon za vokal

701 €

Koda izdelka: MTPW950 | ID: 1103047

LEWITT MTP W 950 Kondenzatorski mikrofon za vokal

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Z MTP W950 lahko vokalisti, kot ste vi, doživite dosleden vrhunski zvok, kjer koli in kakor koli nastopate. 1" prava kondenzatorska kapsula ponuja čudovit, studijski vrhunski zvok, ki presega tipičen odrski mikrofon. Vaše občinstvo bo slišalo vsako podrobnost vašega glasu, tako kot pri studijskem snemanju. MTP W950 je odporen na prelivanje in razlitje zaradi drugega zvoka viri z industrijsko definirano 90-odstotno zavrnitvijo zadnje strani, kar ima za posledico kristalno čiste mikse v živo.Uživate lahko v odličnem studijskem zvoku povsod, medtem ko še vedno doživljate svobodo brezžičnih sistemov.

  • XLR za izvajanje v sobi za vaje, majhnih prostorih ali snemalnem studiu.
  • Brezžična povezava je popolna za velike odre. Preprosto odvijte kapsulo in jo pritrdite na želeni brezžični oddajnik.

Zasnova MTP W950, ki je varna za lončke, vam daje svobodo, da izvajate, kot želite. Pomaga ohraniti vaš zvok stabilen, ne da bi pri tem izgubil tonsko definicijo, ko postanete ustvarjalni s svojim prijemom. Inovativna dvoslojna zaščita naredi MTP W950 odporen na običajne pomanjkljivosti občutljivih kondenzatorskih mikrofonov, kar vam omogoča, da: zmanjšate eksplozije brez potrebe po pop filtru, zaščitite kapsulo pred vlago, odpravite hrup vetra v zunanjih okoljih.
Še pred izidom je bil MTP W950 na nekaterih največjih svetovnih odrih skozi obsežen svetovni beta test. Noč za nočjo so jo poklicni zvočni inženirji v živo uporabljali z zvezdniškimi skupinami, kot so Rolling Stones, T-Pain in Kehlani, ter dosegli izjemno in zanesljivo kakovost zvoka ne glede na prizorišče.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

Usmerjene značilnosti


Lastnosti

Frekvenčni razpon

Impedanca


Akustika

Raven zvočnega tlaka (SPL)


Pakiranje

Vsebina paketa

Potovalni kovček, Zaščita pred vetrom, Microphone Clip


Dodatki

Kovček/torba vklj.

Da


Mere in teža

Teža


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki