cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Line6 G50-Rx

12-kanalni digitalni brezžični sprejemnik za kitarski signal, ki zagotavlja visoko kakovost zvoka. Je del brezžičnega kompleta Line 6 Relay G50, vendar je tudi združljiv z mnogimi drugimi oddajniki. Odlikujeta ga dve zunanji anteni, vhod za...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (2).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: GG50RX | ID: 220856

Line6 G50-Rx

To je samodejni prevod s programsko opremo:

12-kanalni digitalni brezžični sprejemnik za kitarski signal, ki zagotavlja visoko kakovost zvoka. Je del brezžičnega kompleta Line 6 Relay G50, vendar je tudi združljiv z mnogimi drugimi oddajniki. Odlikujeta ga dve zunanji anteni, vhod za tuner, robustno, a lahko podvozje iz polikarbonata in indikatorji LED signala. Zaradi svoje kompaktne velikosti ga je mogoče vgraditi v katero koli pedalno ploščo. Sprejemnik se napaja preko adapterja DC-1g, ki ni priložen. Dimenzije (s podaljšanimi antenami): 127 x 133 x 41 mm. Teža: 397 g.

Parametri in specifikacija

Napajanje

Napajanje

Adapter


Dodatki

Adapter priložen

Da


Država

Država izvora

Kitajska