cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Line6 G90-Rx

14-kanalni sprejemnik, ki ga je mogoče vgraditi v brezžični komplet Line 6 Relay G90. Odlikuje ga LCD-zaslon z lahkoto za branje, ki prikazuje ime oddajnika, podatke o življenjski dobi baterije, številko aktivnega kanala in jakost signala antene....
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: G90-RX | ID: 220881

Line6 G90-Rx

To je samodejni prevod s programsko opremo:

14-kanalni sprejemnik, ki ga je mogoče vgraditi v brezžični komplet Line 6 Relay G90. Odlikuje ga LCD-zaslon z lahkoto za branje, ki prikazuje ime oddajnika, podatke o življenjski dobi baterije, številko aktivnega kanala in jakost signala antene. Svetle LED-lučke nadalje prikazujejo stanje zvoka in še več. Sprejemnik ima robustno kovinsko konstrukcijo, par 50-ohmskih pokrovčkov BNC ter par gumijastih anten 2,4 GHz (par valovnih parov). Omogoča skeniranje RF kanalov in nadzor delovanja RF ter preklop A / B oddajnika. Uporablja se lahko z različnimi izdelki Line 6, kot so V75-HHTX, V70-HHTX, V55-HHTX, V35-HHTX, V30-HHTX, V75-BP, V70-BP, V55-BP, V35-BP, V30 -BP, releji G90, G50 in G30 oddajniki. Za sprejemnik je potreben standardni IEC napajalni kabel (ni priložen). Dimenzije: 1U x 482 mm.

Parametri in specifikacija

Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska