cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Line6 Helix Control Nožno stikalo

5
Nožni regulator za napravo Helix Rack z 12 dotikami, občutljivimi na dotik in LCD zaslonom. Ponuja prednastavljene načine oz. Odlikuje ga trdna aluminijasta konstrukcija. Povezava z računalnikom prek izhoda USB in ima tudi 4 ekspresne izhode s...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 1 kos
Pošljemo jutri ,
2024-06-03
373 €
Nožno stikalo Line6 Helix Control Nožno stikalo

Line6 Helix Control Nožno stikalo

373 €

Koda izdelka: HELIX-CONTROL | ID: 225360

Line6 Helix Control Nožno stikalo

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Nožni regulator za napravo Helix Rack z 12 dotikami, občutljivimi na dotik in LCD zaslonom. Ponuja prednastavljene načine oz. Odlikuje ga trdna aluminijasta konstrukcija. Povezava z računalnikom prek izhoda USB in ima tudi 4 ekspresne izhode s pedala. Napajanje preko povezovalnega kabla RJ45 (vključeno). Dimenzije: 6,3 x 43,6 x 24,1 cm. Teža: 3,2 kg. Izdelek je v črni barvi.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

5

Heureka.cz

Splošni vtis

Datum
03.02.2021

Doporučuje produkt

Upozorním na trochu překvapivý způsob přiřazování tlačítek. Tlačítka rozlišují stisk (např. nohou) a dotek prstem. Dotekem je řešeno přiřazení tlačítka.

Plusy: Malý Lehký Robustní Na displeje je možné si nastavit uživatelské texty, skvělé pro orientaci Při kombinaci s HELIX Rack nepotřebuje napájecí konektor (i když je osazen, adaptér není přítomen). Stačí propojit s HELIX Rack jedním kabelem CAT5 (v podstatě síťový kabel)

Mínusy: Nemá pedál, je nutné dokoupit (doporučuji najít něco s Toe switch) Dodaný kabel má konektory RJ-45 místo Ethercon. Pro pódium doporučuji dokoupit kabel s konektory Ethercon.