Izberi državo za dostavo naročila

M-Audio Oxygen 49 MKV

4,75
Novi krmilniki tipkovnice serije Oxygen (MKV) ponujajo inovativen napredek pri nadzoru strojne opreme, kar vam omogoča ustvarjanje sodobne vrhunske glasbe na odru ali v studiu. Krmilnik Oxygen 49 (MKV) vključuje zmogljive funkcije, ki so...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 9 kos
Pošljemo jutri ,
2024-07-26
139 €
MIDI keyboard M-Audio  Oxygen 49 MKV

M-Audio Oxygen 49 MKV

139 €

Koda izdelka: OXYGEN49MKV | ID: 418162

M-Audio Oxygen 49 MKV

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Novi krmilniki tipkovnice serije Oxygen (MKV) ponujajo inovativen napredek pri nadzoru strojne opreme, kar vam omogoča ustvarjanje sodobne vrhunske glasbe na odru ali v studiu.
Krmilnik Oxygen 49 (MKV) vključuje zmogljive funkcije, ki so bistvenega pomena za ustvarjanje in ustvarjanje glasbe, kot so Note Repeat (osnovna znamka pri izdelavi utripov), Full Velocity Control tipk in 8 ploščic, 8 nastavljivih gumbov za nadzor vtičnikov za učinke in navideznih instrumentov ter 9 dodeljenih faderjev za mešanje: vsi odpirajo svet natančnih tehnik ustvarjanja glasbe, zaradi česar vaš podpis zveni profesionalno in moderno.
Arpeggiatorji pomagajo glasbi hitro in enostavno dodati navdušenje in gibanje. Vgrajeni Arpeggiator na kisiku 49 (MKV) s tipkami, oktavami, vrati in nihanjem bo ustvarjalno vplival na vse, kar igrate na tipkah iz katerega koli virtualnega instrumenta v vašem DAW. Ko je Arpeggiator aktiviran, bo tipkovnica večkrat predvajala tipke, ki jih pritisnete v izbranem zaporedju. Čas in ritem arpeggiatorja temelji na nastavitvi časovne razdelitve tipkovnice v tempu tipkovnice ali nastavitvi tempa vašega DAW. Vsaka nota v arpeggiu bo dolžina, izbrana za nastavitev časovne delitve. Če na primer izberete 1/4, bo vsaka nota v arpeggiu slišana v korakih četrtin. To močno orodje lahko deluje v načinu zaklepanja ali trenutka, tako da lahko preprosto sprostite svojo ustvarjalnost.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Smart Chord in Smart Scale tehnologija sta most med vašim glasbeno ustvarjalnim umom in vašo končno produkcijo. Funkcija Smart Chord pomaga prikazati vašega notranjega glasbenega genija z igranjem polnih akordov z enim samim pritiskom na tipko, s funkcijo Smart Scale pa se tipke Oxygen 49 (MKV) spremenijo v popolno lestvico in predvajajo natančne note v izbrani lestvici. S tehnologijo Smart Chord in Smart Scale ustvarjanje glasbe in sprostitev vaše neomejene ustvarjalnosti še nikoli ni bilo lažje.
Uporaba krmilnika Oxygen 49 (MKV) s katero koli DAW je neverjetno enostavna. Kontrole, kot so Transport, Faders, Pan, Record Arm, Solo, Mute, Select in še veliko več, se samodejno preslikajo na večino DAW-jev za tekoči potek dela. Oxygen 49 (MKV) deluje z vsemi glavnimi DAW-ji - vključno z Ableton, Pro Tools, MPC Beats, Cubase, Logic, Studio One in številnimi drugimi. Če preprosto izberete svoj DAW na krmilniku tipkovnice Oxygen 49 (MKV) in konfigurirate nastavitve svojega DAW na tipkovnici, je nov svet kreativne produkcije na dosegu roke. Tipkovnica Oxygen 49 (MKV) vključuje tudi prednastavitve za vse navidezne instrumente in vtičnike, ki so vključeni (Mini Grand in Hybrid 3). Te vtičnike svetovnega razreda lahko v celoti nadzoruje krmilnik tipkovnice Oxygen 49 (MKV) in jih uporabljate v realnem času, ko ustvarjate, mešate in dvigujete svoje glasbene produkcije na višjo raven.

Parametri in specifikacija

Funkcije

Faders

9

Tipke občutljive na dotik

Da

Aftertouch

Ne

Modulacija

Da


Lastnosti

Število tipk

49

Tipkovnica

Zaslon

Da

Pitch bend

Da

Velikost tipkovnice

Barva


Vhodi in izhodi

Vhodi

USB

Da


Pakiranje

Mere in teža

Višina (cm)

8,3

Širina (cm)

79

Globina (cm)

26,4


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Recenzije

4,75 / 5

Glede na število ocen: 21

4 2
3 0
2 1
1 0

Vse ocene prihajajo od preverjenih strank, ki so v preteklosti že kupile izdelek pri nas.

П

Петър Р.

bg Zastava

Bolgarija

24.03.2024

Ocenjena varianta

Малкият Оксиген има много удобна пълноразмерна клавиатура и много добри възможности. Удобен е за работа. За солиране не е особенно подходящ, заради малкото октави, но пък за хармония и акордиране, а и за упражняване е добър. Лесен е за пренасяне заради малките габарити. Много съм доволен.

Samodejno prevedeno

Te ocene ni mogoče prevesti.
M

Martin S.

cz Zastava

Češka

18.02.2024

Ocenjena varianta

S

Szabolcs C.

hu Zastava

Madžarska

23.01.2024

Ocenjena varianta

В

Владимир Д.

bg Zastava

Bolgarija

16.01.2024

Swiss blade!

Samodejno prevedeno

Te ocene ni mogoče prevesti.
J

János B.

hu Zastava

Madžarska

20.09.2023

Ocenjena varianta

mindennel minden ok!

Samodejno prevedeno

Te ocene ni mogoče prevesti.