cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Mackie DL 1608 Lightning Digitalna mešalna miza

4,88
Kompaktni 16-kanalni digitalni mešalnik iz serije DL, ki ima robustno, kompaktno namizje z iPad dok, za brezžično spremljanje iz iPada ali mešanje osebnega monitorja prek iPhone ali iPod Touch. Vsebuje tudi 16 onik predojačevalnikov Onyx, 8...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (3)
Prodaja končana
Izberi alternativo (3)

Koda izdelka: DL1608-Lightning | ID: 219213

Mackie DL 1608 Lightning Digitalna mešalna miza

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kompaktni 16-kanalni digitalni mešalnik iz serije DL, ki ima robustno, kompaktno namizje z iPad dok, za brezžično spremljanje iz iPada ali mešanje osebnega monitorja prek iPhone ali iPod Touch. Vsebuje tudi 16 onik predojačevalnikov Onyx, 8 uravnoteženih izhodov in vrhunske pretvornike Cirrus Logic. Priključek za iPad podpira do 20 naprav iOS hkrati in omogoča popoln nadzor nad dodeljenimi dvokanalnimi posnetki za takojšnjo predvajanje in enostaven izvoz. Omogoča predvajanje glasbe iz katere koli iPad aplikacije in njeno vključitev v mešanico, poleg tega pa deluje tudi kot polnilna postaja. Funkcija PadLock za varnost zaklene iPad, medtem ko industrijska standardna ključavnica Kensington varuje mešalnik. Master Fader Control App je združljiv s prikazovalno postajo, saj zagotavlja preizkušen in intuitiven potek dela in uporabniku omogoča ustvarjanje skupin ogledov in ogled samo kanalov, ki jih želi, izvoz prednastavitev, prikazov in dokončanje varnostnih kopij sistema prek Dropboxa, e-pošte in še več z uporabo sistema iOS za skupno rabo, hitro nastavite napravo s tonami tovarniških in uporabniško določenih prednastavitev. Sam mešalnik je opremljen z več DSP obdelave kot kateri koli drug kompaktni mešalnik. Vsebuje 18 vhodnih kanalov s 4-pasovnim PEQ + HPF, vrata, kompresijo in RTA / Spektrografom; 16 stereo povezovalnih vhodnih kanalov in 2 povratna kanala stereo povezave iPad; 12 izhodnih vodila s 4-pasovnim PEQ + HPF / LPF, 31-pasovnim GEQ, comp / omejevalnikom, zamikom poravnave in RTA / Spektrografom; 6 stereo povezovalnih avx pošiljateljev; 4 stereo-povezljive podskupine; Glavni L / R avtobusi; 4 VCA in 4 nem skupine; 2 stereo FX procesorja z namenskimi pošiljanjem in vračanjem; plus izbiro močnih, dotik občutljivih modernih in vintage vtičnikov. Dimenzije: 394 x 292 x 99 mm. Teža: 3,2 kg. (iPad ni priložen)

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Napajanje

Napajanje

240V


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

4,88

Miroslav V.

Splošni vtis

Datum
07.02.2017

Veľmi šikovný pult, vo svojej triede sa platí za značku a kvalitu. Nevýhodou je že nemá zabudovaný hot-spot, je teda potrebný externý wifi router, a manuálne gain-y na pulte. Veľké výhody sú množstvo hotových presetov pre nástroje, hlasy a efekty, pehľadnosť aplikácie, možnosť nahávania priamo do iPADu, ak je tento pripojený v dokovacej stanici. Mám ho viac ako rok a som veľmi spokojný.