cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Magnat LZR 580 Red vs Black

Zložljive zaprte slušalke iz serije LZR 580, ki so bile zasnovane v sodelovanju s H. Thieleom, oblikovalcem iz podjetja DWX-Thiele, in nudijo kombinacijo moderne oblike in funkcije z mestnim mestnim slogom. Opremljeni so z "Laser Tech" gonilniki,...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: LZR580-RB | ID: 219817

Magnat LZR 580 Red vs Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Zložljive zaprte slušalke iz serije LZR 580, ki so bile zasnovane v sodelovanju s H. Thieleom, oblikovalcem iz podjetja DWX-Thiele, in nudijo kombinacijo moderne oblike in funkcije z mestnim mestnim slogom. Opremljeni so z "Laser Tech" gonilniki, posebej razvitimi z uporabo ultra natančne laserske tehnologije za prozorno zvočno paleto in prostorsko dramatizacijo. Popolna ergonomija in neprimerljivo udobje sta zagotovljena z uporabo spominske pene v ušesnih skodelicah in naglavnem traku ter posebnega prezračevalnega sistema Ait-Tec, ki odvaja morebiten znoj. Slušalke so izdelane iz visokokakovostnih materialov, kot je plastika za optimalno konsistenco in odpornost proti lomu. Imajo tudi patentiran trak za glavo in vzmetenje. Slušalke imajo visokokakovosten ploski kabel z zelo čistim OFC prevodnikom za optimalen prenos signala. Kabel ima tudi posebno konstrukcijo, ki preprečuje zvijanje. Slušalke so opremljene s trdnim ohišjem, kablom za vtičnico, priključkom za daljinsko upravljanje, adapterjem in vtičem. Izdelano v Nemčiji. Frekvenčno območje: 15 Hz - 23 kHz. Največji SPL: 118 dB. Popačenje: <0,18% THD. Teža: 213 g. Rdeča proti črni barvni zasnovi.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Nemčija