cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Magnat LZR 588BT Silver vs. Orange

Zaprte stereo slušalke z visoko zmogljivo zasnovo iz sistema DWX Thiele in Bluetooth. Odlikuje jih visoka dinamika, zmogljivost in trpežnost. Razviti so s pomočjo laserske tehnologije in zagotavljajo pregledne zvočne posnetke in prostorsko...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: LZR588BT-SO | ID: 226709

Magnat LZR 588BT Silver vs. Orange

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Zaprte stereo slušalke z visoko zmogljivo zasnovo iz sistema DWX Thiele in Bluetooth. Odlikuje jih visoka dinamika, zmogljivost in trpežnost. Razviti so s pomočjo laserske tehnologije in zagotavljajo pregledne zvočne posnetke in prostorsko uprizoritev. Imajo spominsko peno nad ušesnimi (obodnimi) ušesnimi blazinicami, prezračevalni sistem AIRTEC, mat lak in usnjeno zasnovo, robustno in zložljivo konstrukcijo, možnost upravljanja pametnega telefona s pomočjo vgrajenih gumbov, vgrajen mikrofon in življenjsko dobo baterije do 19 ure. Baterija se lahko preko USB popolnoma napolni v samo 2 urah. V pasivni način jih je mogoče povezati s standardnim kablom. Frekvenčni odziv slušalk je od 15 do 23.000 Hz, občutljivost je 118 dB, impedanca pa 32 ohm. Paket vključuje torbo za slušalke. Teža: 239 g. Barva: srebrna / oranžna.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki