cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Magnat LZR 760 Pure Black

Zložljive slušne slušalke iz serije LZR 760/765, ki so bile zasnovane v sodelovanju s H. Thieleom, oblikovalcem iz podjetja DWX-Thiele. Zahvaljujoč ekskluzivnim komponentam, ki vključujejo merilni sistem Klippel - laserski merilni sistem in...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: LZR760-PB | ID: 219815

Magnat LZR 760 Pure Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Zložljive slušne slušalke iz serije LZR 760/765, ki so bile zasnovane v sodelovanju s H. Thieleom, oblikovalcem iz podjetja DWX-Thiele. Zahvaljujoč ekskluzivnim komponentam, ki vključujejo merilni sistem Klippel - laserski merilni sistem in "Metal Core Technology" voznikom s titanovo površino, zagotavljajo neverjetno dinamiko, briljantne visoke in bogate linije za največjo natančnost zvoka, ki je avtentičen, naraven, jasen in podroben. Popolna ergonomija in neprimerljivo udobje sta zagotovljena z uporabo spominske pene v ušesnih skodelicah in naglavnem traku ter posebnega prezračevalnega sistema Ait-Tec, ki odvaja morebiten znoj. Drugi uporabljeni materiali vključujejo plastiko z optimalno konsistenco in odpornostjo proti lomljenju, trdne spojne mehanizme in vzmetno jeklo v traku za glavo. Slušalke odlikujejo visokokakovosten ploski kabel z zelo čistim OFC prevodnikom in pozlačenimi priključki za optimalen prenos signala. Kabel je zaščiten pred lomom na vseh prehodnih točkah in ima posebno konstrukcijo, ki preprečuje zvijanje. Slušalke so opremljene s trdnim ohišjem, kablom za vtičnico, priključkom za daljinsko upravljanje, adapterjem in vtičem. Izdelano v Nemčiji. Frekvenčno območje: 14 Hz - 25 kHz. Največji SPL: 119 dB. Popačenje: <0,15% THD. Teža: 152 g. Čisto črno barvno oblikovanje.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Nemčija