cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Magnat LZR 980 Deep Black

4,88
Zložljive slušalke višjega cenovnega razreda iz serije LZR, ki so bile zasnovane v sodelovanju z italijanskim oblikovalskim podjetjem Pininfarina in ponujajo sodoben, napreden dizajn, brezhibno interakcijo in izjemen zvok - to so tudi razlogi, da...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: LZR980-DB | ID: 219812

Magnat LZR 980 Deep Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Zložljive slušalke višjega cenovnega razreda iz serije LZR, ki so bile zasnovane v sodelovanju z italijanskim oblikovalskim podjetjem Pininfarina in ponujajo sodoben, napreden dizajn, brezhibno interakcijo in izjemen zvok - to so tudi razlogi, da so vodilni v Magnatovem portfelju. Zahvaljujoč ekskluzivnim komponentam in laserski tehnologiji nudijo neverjetno dinamiko, briljantne vrhunce in bogato nizko linijo. Opremljeni so z gonilniki '' Metal Core '' za največjo natančnost zvoka, ki je avtentičen, naraven, jasen in natančen. Popolna ergonomija in neprimerljivo udobje sta zagotovljena z uporabo spominske pene v ušesnih skodelicah in naglavnem traku ter s posebnim Ait-Tec prezračevalnim sistemom, ki odvaja morebiten znoj. Občutljivi sklepi so narejeni iz lahkih kovin, medtem ko tkanina LZR-Pro, ki se uporablja na ušesnih blazinicah, postavlja nov industrijski standard. Tako trakovi za glavo in ušesne blazinice so za večje udobje pokriti z več plastmi. Slušalke odlikujejo visokokakovosten kabel z zelo čistim OFC prevodnikom in pozlačenimi priključki za optimalen prenos signala. Kabel je zaščiten pred lomom na vseh prehodnih točkah in ima posebno konstrukcijo, ki preprečuje zvijanje. Slušalke so opremljene s trdnim ohišjem in kablom za vtičnico, med kablom in daljinskim upravljalnikom, adapterjem in vtičem. Izdelano v Nemčiji. Frekvenčno območje: 12 Hz - 28 kHz. Največji SPL 120 dB. Popačenje: <% THD 12:10. Teža: 268 g. Barvno oblikovanje globoke črne barve.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Nemčija


Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

4,88