Izberi državo za dostavo naročila

cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

Martin Retro Custom Light 3-Pack

5
Strune Martin Retro® so prava stvar. Ni imitacija. S strunami Martin Retro® dobite močan komplet, ki ponuja pravi, dosleden ton in zvok kot nič drugega na trgu. Martinova mešanica trdne nikljeve/bakrove zlitine zagotavlja zmanjšan napad trzalcev,...
Na zalogi > 20 kos
Pošljemo jutri ,
2024-06-19
19,80 €
20,60 €
Strune za akustično kitaro Martin Retro Custom Light 3-Pack

Martin Retro Custom Light 3-Pack

19,80 €
20,60 €

Koda izdelka: 41Y23MM11PK3 | ID: 1103034

Martin Retro Custom Light 3-Pack

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Strune Martin Retro® so prava stvar. Ni imitacija. S strunami Martin Retro® dobite močan komplet, ki ponuja pravi, dosleden ton in zvok kot nič drugega na trgu. Martinova mešanica trdne nikljeve/bakrove zlitine zagotavlja zmanjšan napad trzalcev, ki omogoča, da se zvoki kitare slišijo, ne da bi jih zasenčili. Martinova lastniška žica iz Monela je naravno odporna proti koroziji, tako da jih lahko predvajate dolgo časa, pri čemer nič ne ovira vaše glasbe. Odkrijte pravi glas svoje kitare. Retro® strune ponujajo izboljšano dolgo življenjsko dobo s toplim naravnim tonom in zvenijo odlično, če so priključene.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Funkcije

Število strun

6


Lastnosti

Trdota

Debelina

Konec

Jedro

Navitje

Round Wound


Material

Material


Pakiranje

Ponujena konfiguracija


Država

Država izvora

Mehika


Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

5

Dominique V.

Splošni vtis

Datum
16.10.2023

I used this strings to replace the standard 012 D'addario on a solid cedar top, blackwood back&sides, used for bluegrass rhythm guitar grand auditorium, it's a very good combination. On a solid spruce top/mahogany i use the Martin MA535 . This is my fingerpicking OM guitar a little bit clearer/brighter in sound but not as loud as the solid cedar/Martin Retro combination.