cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Meinl AE-FD14T Artisan Ročni bobni

Tar iz Artisan Edition, ki je instrument kot noben drug in ga morajo imeti resni igralci. Njegova glava je narejena z ročno izbranim kozjim kožam, ki so na voljo - izbrani so za enakomerno debelino, ki dajejo enakomeren topel ton in odziv. Ta...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (2).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: AE-FD14T | ID: 220506

Meinl AE-FD14T Artisan Ročni bobni

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Tar iz Artisan Edition, ki je instrument kot noben drug in ga morajo imeti resni igralci. Njegova glava je narejena z ročno izbranim kozjim kožam, ki so na voljo - izbrani so za enakomerno debelino, ki dajejo enakomeren topel ton in odziv. Ta boben ima poseben rob ležaja, ki ga je izključno zasnoval Norbert Eckermann (patent je v postopku), izdelan pa je iz Siamovega hrasta, notranjega sistema za uravnavanje vleke, zarezanega palčka za zarezo in vročo blagovno znamko v notranjosti lupine. Vključen je Allen ključ. Dimenzije: 14 ”x 2,5” (356 x 63,5 mm). Barva z orehovo rjavo barvo z mat zaključkom.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Material

Mere in teža

Višina


Država

Država izvora

Tajska