cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Meinl AE-FD22T-D Ročni bobni

Mizhar iz Artisan Edition - starodavni instrument, ki izvira iz Sirije, ki ansamblu zagotavlja harmonično in ritmično podlago. Njegova glava je narejena z ročno izbranim kozjim kožam, ki so na voljo - izbrani so za enakomerno debelino, ki dajejo...
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER
Koda poteče: 

d
 
:
 

h
 
:
 

m
 
:
 

s
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: AE-FD22T-D | ID: 220511

Meinl AE-FD22T-D Ročni bobni

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Mizhar iz Artisan Edition - starodavni instrument, ki izvira iz Sirije, ki ansamblu zagotavlja harmonično in ritmično podlago. Njegova glava je narejena z ročno izbranim kozjim kožam, ki so na voljo - izbrani so za enakomerno debelino, ki dajejo enakomeren topel ton in odziv. Ta boben ima poseben ležajni rob, ki ga je zasnoval izključno Norbert Eckermann (patent je v postopku) in je izdelan iz hrasta Siam, kar zagotavlja globoke bobne in hrustljave teks (teks). Druge funkcije vključujejo notranji sistem uglaševanja, držalo za luknjico za palec in logotip vroče blagovne znamke znotraj lupine. Vključen je Allen ključ. Mere: 22 ”x 4” (559 x 101,6 mm). Barva z orehovo rjavo barvo z mat zaključkom.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Material

Mere in teža

Višina

4"


Država

Država izvora

Tajska