cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Meinl AE-MTA2B Artisan

10-palčni tamburin iz Artisan Edition, ki vsebuje dve vrsti medeninastih zvončkov s posebnim profilom za lep in značilen zvok, s ponosom narejen za najbolj pronicljive glasbenike. Napad je zračen, vendar poudarjen, s srednjo močjo. Njegov okvir...
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER  
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: AE-MTA2B | ID: 220516

Meinl AE-MTA2B Artisan

To je samodejni prevod s programsko opremo:

10-palčni tamburin iz Artisan Edition, ki vsebuje dve vrsti medeninastih zvončkov s posebnim profilom za lep in značilen zvok, s ponosom narejen za najbolj pronicljive glasbenike. Napad je zračen, vendar poudarjen, s srednjo močjo. Njegov okvir je natančno izdelan iz čistega javorjevega lesa v stabilni 9-slojni konstrukciji in ima ergonomsko ročno oprijem, ki je udoben in varen. Vsebuje tudi okrasni logotip z vročo blagovno znamko. Medeninasti zvonki so topli po zvoku in veliki v odmevu. Naravna barva.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Natural


Material

Material

Vrhnja plošča

Ne


Mere in teža

Premer

10"

Premer (inch / palec)

10


Država

Država izvora

Tajska