cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Meinl AE-MTAH2BO Artisan

Naglašena tambura iz Artisan Edition, ki vsebuje dve vrsti cimbalnih bronastih zvončkov s posebnim profilom za lep in značilen zvok, ponosno narejen za najbolj zahtevne glasbenike. Napad je zračen, vendar poudarjen, s srednjo močjo. Njegov okvir...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave.
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: AE-MTAH2BO | ID: 220513

Meinl AE-MTAH2BO Artisan

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Naglašena tambura iz Artisan Edition, ki vsebuje dve vrsti cimbalnih bronastih zvončkov s posebnim profilom za lep in značilen zvok, ponosno narejen za najbolj zahtevne glasbenike. Napad je zračen, vendar poudarjen, s srednjo močjo. Njegov okvir je natančno izdelan iz čistega javorjevega lesa v stabilni 9-slojni konstrukciji in ima ergonomsko ročno oprijem, ki je udoben in varen. Vsebuje tudi okrasni logotip z vročo blagovno znamko. Glava je narejena iz ročno izbranih kravjih kož. Bronasti zvončki cibale so večjega premera, kar jim daje popoln in bogat zvok, ki je nižji v višini tona in ima medenine z vintage tembre. Naravna barva.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Natural


Material

Material

Vrhnja plošča


Pakiranje

Vklj. palice

Ne


Mere in teža

Premer

10"

Premer (inch / palec)

10


Država

Država izvora

Tajska