cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Meinl DJFS1-L Djembefola Djembe Črna

Vrhunska 12-palčna djembefola, ki je izklesana iz enega trdnega kosa drevesa iz mahagonijevega drevesa in je opremljena z dvojnim vrvi za nastavitev tekačev za trkače s 30 tekači. Oblika instrumenta je drugačna od drugih Meinl djembes in je v...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: DJFS1-L | ID: 220538

Meinl DJFS1-L Djembefola Djembe Črna

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Vrhunska 12-palčna djembefola, ki je izklesana iz enega trdnega kosa drevesa iz mahagonijevega drevesa in je opremljena z dvojnim vrvi za nastavitev tekačev za trkače s 30 tekači. Oblika instrumenta je drugačna od drugih Meinl djembes in je v notranjosti izklesana, da ustvari čim boljšo zvočno projekcijo. Ta posebna oblika tudi nastavitev dlje ohranja. Glava tega bobna je narejena z uporabo kozjih kož najvišjega razreda, ki so na voljo - izbrane za enakomerno debelino, da dobijo stalen topel ton in odziv. Prednategnjene vrvi, uporabljene v sistemu uglaševanja, so izdelane iz najlona HTP v debelini 5 mm. Tiki črna barva.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip

Metoda tuninga

Rope


Velikost

Velikost

L


Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Črna


Material

Material

Vrhnja plošča


Mere in teža

Premer

12"

Višina

24"

Premer (inch / palec)

12


Država

Država izvora

Indonezija