cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Meinl FD12T-D-TF Mizhar Ročni bobni

Mizhar je instrument z notranjim sistemom uglaševanja in tradicionalnim oprijemom za luknje za palec za udobno igranje v tradicionalnem slogu. Njegova globoka lupina ponuja odličen razvoj zvoka in ima osupljiv zaključek. Odlikuje ga sintetična...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (2).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: FD12T-D-TF | ID: 220573

Meinl FD12T-D-TF Mizhar Ročni bobni

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Mizhar je instrument z notranjim sistemom uglaševanja in tradicionalnim oprijemom za luknje za palec za udobno igranje v tradicionalnem slogu. Njegova globoka lupina ponuja odličen razvoj zvoka in ima osupljiv zaključek. Odlikuje ga sintetična glava True Feel z 12 "premerom (304,8 mm) in konstrukcijo iz hrasta iz Siama. Vključen je Allen ključ. Globina: 4 ”/101,6 mm. Rjavi barvni dizajn z mat barvo.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Material

Mere in teža

Višina

4"


Država

Država izvora

Tajska