cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Meinl FD16T Ročni bobni

Kat, nastavljiv boben z okvirjem, ki vsebuje ročno izbrano glavo iz kozje kože s premerom 16 ”(406,4 mm) in notranjim sistemom za nastavitev prtljažnika. Konice za uravnavanje so v celoti vstavljene v okvir Siamovega hrasta za minimalne motnje....
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (2).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: FD16T | ID: 220578

Meinl FD16T Ročni bobni

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kat, nastavljiv boben z okvirjem, ki vsebuje ročno izbrano glavo iz kozje kože s premerom 16 ”(406,4 mm) in notranjim sistemom za nastavitev prtljažnika. Konice za uravnavanje so v celoti vstavljene v okvir Siamovega hrasta za minimalne motnje. Zarezana palčka in majhna teža zagotavljata udobno igranje. Vključen je Allen ključ. Globina: 2,5 ”/ 63,5 mm. Afriško rjava barvna zasnova z mat zaključkom.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Material

Mere in teža

Višina


Država

Država izvora

Tajska