cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Meinl FD18T-D Mizhar Ročni bobni

Mizhar je instrument z notranjim sistemom uglaševanja in tradicionalnim oprijemom za luknje za palec za udobno igranje v tradicionalnem slogu. Njegova globoka lupina ponuja odličen razvoj zvoka in ima osupljiv zaključek. Odlikuje ga ročno izbrana...
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER
Koda poteče: 

h
 
:
 

m
 
:
 

s
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (3).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: FD18T-D | ID: 220580

Meinl FD18T-D Mizhar Ročni bobni

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Mizhar je instrument z notranjim sistemom uglaševanja in tradicionalnim oprijemom za luknje za palec za udobno igranje v tradicionalnem slogu. Njegova globoka lupina ponuja odličen razvoj zvoka in ima osupljiv zaključek. Odlikuje ga ročno izbrana glava koze s premerom 18 ”(457,2 mm) in konstrukcija iz hrasta iz Siama. Vključen je Allen ključ. Globina: 4 ”/101,6 mm. Rjavi barvni dizajn z mat barvo.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Material

Mere in teža

Višina

4"


Država

Država izvora

Tajska