cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Meinl FD7KA Kanjira Ročni bobni

Kanjira je tradicionalni okvirni boben iz južne Indije, ki igra s tehniki upogibanja in razcepljenimi rokami. Odlikuje ga okvir iz hrasta iz Siama, ročno izbrana glavo kozje glave in nabor treh zvončkov, ki prinašajo številne neverjetne zvočne...
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER
Koda poteče: 

h
 
:
 

m
 
:
 

s
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (2).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: FD7KA | ID: 220587

Meinl FD7KA Kanjira Ročni bobni

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kanjira je tradicionalni okvirni boben iz južne Indije, ki igra s tehniki upogibanja in razcepljenimi rokami. Odlikuje ga okvir iz hrasta iz Siama, ročno izbrana glavo kozje glave in nabor treh zvončkov, ki prinašajo številne neverjetne zvočne možnosti in zapletene ritme. Vključen je Allen ključ. Dimenzije: 7,5 ”x 2,25” (190,5 x 57,15 mm). Afriško rjava barvna zasnova z mat zaključkom.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Material

Mere in teža

Višina


Država

Država izvora

Tajska