cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Meinl FL10BB Floatune Kongi Brown Burl

Kongo "Nino" iz serije Floatune, ki vsebuje sistem Tuning Floatune, ki je resnična in edinstvena inovacija MEINL. Vsa kromirana strojna oprema je popolnoma izolirana iz lupine. Tako se izognete potrebi po vrtanju skozi lupino in pritrdite strojno...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (2)
Prodaja končana
Izberi alternativo (2)

Koda izdelka: FL10BB | ID: 220590

Meinl FL10BB Floatune Kongi Brown Burl

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kongo "Nino" iz serije Floatune, ki vsebuje sistem Tuning Floatune, ki je resnična in edinstvena inovacija MEINL. Vsa kromirana strojna oprema je popolnoma izolirana iz lupine. Tako se izognete potrebi po vrtanju skozi lupino in pritrdite strojno opremo s sorniki, kar zmanjša resonančne vibracije lupine. Sistem za prilagoditev Floatune se uglasbi tako kot kongresi, opremljeni s prstom, le z izboljšanim zvokom. Ta konga vsebuje glavo bivola True Skin z 10-palčnim premerom (254 mm), dvoslojno lupino iz siamskega hrasta, 4 mm zaobljenimi platišči SSR in 10 mm močne nastavke. Vsebovani so patentirani ohišje konge, zvočne ploščice, torbica za opremo, nastavitveni ključ v obliki črke L in olje za nastavitev. Višina: 30 ”/ 762 mm. Rjava barva barvna zasnova z visokim sijajem.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Funkcije

Nastavitveni ključ

Da


Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Brown Burl


Material

Pakiranje

Vsebina paketa


Mere in teža

Premer

10"

Premer (inch / palec)

10


Država

Država izvora

Tajska