cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Meinl FL10NT Floatune Kongi Natural

Kongo "Nino" iz serije Floatune, ki vsebuje sistem Tuning Floatune, ki je resnična in edinstvena inovacija MEINL. Vsa kromirana strojna oprema je popolnoma izolirana iz lupine. Tako se izognete potrebi po vrtanju skozi lupino in pritrdite strojno...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (3).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: FL10NT | ID: 220591

Meinl FL10NT Floatune Kongi Natural

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kongo "Nino" iz serije Floatune, ki vsebuje sistem Tuning Floatune, ki je resnična in edinstvena inovacija MEINL. Vsa kromirana strojna oprema je popolnoma izolirana iz lupine. Tako se izognete potrebi po vrtanju skozi lupino in pritrdite strojno opremo s sorniki, kar zmanjša resonančne vibracije lupine. Sistem za prilagoditev Floatune se uglasbi tako kot kongresi, opremljeni s prstom, le z izboljšanim zvokom. Ta konga vsebuje glavo bivola True Skin z 10-palčnim premerom (254 mm), dvoslojno lupino iz siamskega hrasta, 4 mm zaobljenimi platišči SSR in 10 mm močne nastavke. Vsebovani so patentirani ohišje konge, zvočne ploščice, torbica za opremo, nastavitveni ključ v obliki črke L in olje za nastavitev. Višina: 30 ”/ 762 mm. Naravna barvna zasnova z visokim sijajem.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Natural


Material

Mere in teža

Premer

10"

Premer (inch / palec)

10


Država

Država izvora

Tajska