cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Meinl FL11NT Floatune Kongi Natural

Conga "Quinto" iz serije Floatune, ki vsebuje sistem za prilagoditev Floatune, ki je resnična in edinstvena inovacija MEINL. Vsa kromirana strojna oprema je popolnoma izolirana iz lupine. Tako se izognete potrebi po vrtanju skozi lupino in...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 1 kos
Pošljemo jutri ,
2023-12-06
Na zalogi 1 kos
Pošljemo jutri ,
2023-12-06

Koda izdelka: FL11NT | ID: 220593

Meinl FL11NT Floatune Kongi Natural

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Conga "Quinto" iz serije Floatune, ki vsebuje sistem za prilagoditev Floatune, ki je resnična in edinstvena inovacija MEINL. Vsa kromirana strojna oprema je popolnoma izolirana iz lupine. Tako se izognete potrebi po vrtanju skozi lupino in pritrdite strojno opremo s sorniki, kar zmanjša resonančne vibracije lupine. Sistem za prilagoditev Floatune se uglasbi tako kot kongresi, opremljeni s prstom, le z izboljšanim zvokom. Ta konga vsebuje glavo bivola True Skin z 11-palčnim premerom (279,4 mm), dvoslojno lupino iz siamskega hrasta, 4 mm zaobljena SSR platišča in 10 mm močne nastavke. Vsebovani so patentirani ohišje konge, zvočne ploščice, torbica za opremo, nastavitveni ključ v obliki črke L in olje za nastavitev. Višina: 30 ”/ 762 mm. Naravna barvna zasnova z visokim sijajem.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Natural


Material

Mere in teža

Premer

11"

Premer (inch / palec)

11


Država

Država izvora

Tajska