cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Monacor MPX-52PA

Dvostopenjski mešalnik, nameščen na stojalo, za večnamenske PA aplikacije, ki zagotavlja dve neodvisni coni z usmerjevalnikom vseh vhodnih kanalov po želji. Zagotavlja skupno 13 vhodov in 6 kanalov: 1 mikrofonska pot kot napoveduje kanal,...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: MPX-52PA | ID: 220324

Monacor MPX-52PA

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Dvostopenjski mešalnik, nameščen na stojalo, za večnamenske PA aplikacije, ki zagotavlja dve neodvisni coni z usmerjevalnikom vseh vhodnih kanalov po želji. Zagotavlja skupno 13 vhodov in 6 kanalov: 1 mikrofonska pot kot napoveduje kanal, uravnotežena, s 3-smernim izenačevalnikom in nastavljivim samodejnim pogovorom; plus 4 stereo vhodna kanala s stereo linijskimi vhodi in uravnoteženimi mikrofonskimi načini. Kanal 1 ima dodaten linijski vhod, kanala 3 in 4 pa imata stikalne linijske / fono vhode. Mešalnik ponuja signal / najvišjo indikacijo za vsak kanal in vdolbino nadzor nad vsakim vhodnim kanalom. Na voljo sta dva uravnotežena izhoda za vsak stereo RCA in XLR L / R, s 3-smernim EQ, ter po en zapis za vsako cono (neodvisno od pogovora in objav). Na voljo sta tudi nastavljiv izhod za slušalke s prednastavljenim poslušanjem (PFL) na stereo vhodne kanale in conski izhodi. Druge značilnosti conskih izhodov vključujejo indikator nivoja LED stereo master, krmiljenje ravnotežja, prednastavljeno poslušanje (PFL), mono / stereo izbiro. Na voljo je tudi povezava z gosjo lučjo (modeli Monacor GNL-200, GNL-204 ali GNL-205). Dimenzije: 482 x 138 x 190 mm, 3 RS. Teža: 4,3 kg.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne

Napajanje

EURORACK


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska