cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Nowsonic Nord XStand Rdeča

3,55
Čvrsto stojalo za tipkovnico iz posebne izdaje Nord. Ima trden jekleni okvir v obliki X in je zasnovan za težke tipkovnice. Je nastavljiv po višini od 660 mm do 1020 mm. Vsebuje tri nastavljive zaščitne elemente na vsaki cevi in je izdelan v...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Zložljivo stojalo za klaviaturo
 Nowsonic Nord XStand Rdeča

Nowsonic Nord XStand Rdeča

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: NORD-X-STAND-RD | ID: 226317

Nowsonic Nord XStand Rdeča

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Čvrsto stojalo za tipkovnico iz posebne izdaje Nord. Ima trden jekleni okvir v obliki X in je zasnovan za težke tipkovnice. Je nastavljiv po višini od 660 mm do 1020 mm. Vsebuje tri nastavljive zaščitne elemente na vsaki cevi in je izdelan v posebni Nord rdeči barvi. Globina izpustne cevi je 380 mm, širina nog 450 mm, premer cevi pa 39 mm. Stojalo je mogoče naložiti z največjo maso 60 kg. Njegova teža je 4,5 kg.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Število klaviatur

1


Velikost

Največja višina

Minimalna višina


Lastnosti

Barva


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 7 uporabniških recenzij:

3,55

Bence S.

Splošni vtis

Datum
26.04.2023

Eddig kb. 15x nyitottam ki (3 koncert, 5 proba, 7 otthoni gyakorlas. A szorito aluminium csavar eddig tartott. Rotty a menet. Pedig mindig figyeltem, hogy ne huzzam tul. 0 csillag. Nord hangszerekhez ajanlott allvany ez. Katasztrofalisan gagyi. Nem ajanlom. Raadasul ki sincs szintezve. Billeg mint a bucsus kalozhajo.

Heureka.sk

Splošni vtis

Datum
03.06.2021

Odporúča produkt

Stojan je stabilný, pri hre na Stage 3 "nekymáca sa"!

Bedřich P.

Splošni vtis

Datum
05.10.2019

Je docela kvalitní až na jednu věc a to, že při nejnižší poloze vsedě se kymácí, musím ho podkládat na jedné noze skoro o 2 cm.Ve vyšších polohách sedí na podlaze rovně.Má někdo podobnou závadu, nebo je to jen vadným kusem?

Jakub R.

Splošni vtis

Datum
08.05.2018

Naprosto nestabilní. Nord Piano se na něm kymácí jako strom ve větru. Při jednoduchých melodiích to ještě jde. Ale jakmile za to člověk vezme a hraje třeba akordy, tak hrůza. Jinak ale zpracování celkem ok.

Karel P.

Splošni vtis

Datum
21.07.2017

Tento stativ působí poměrně robustně ale je neuvěřitelně lehký a pevný. Na rovné podlaze je stabilní a klávesy na něm sedí perfektně.