cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Nux

Nux MG-200

3,75
Procesor za modeliranje kitare z novo generacijo 32-bitnega DSP pretvornika 24Bit 44,1kHz AD / DA in resnično simulacijo analognih vezij (TSAC). Temelji na priljubljenem NUX-u MG-100 in ima svoje edinstvene lastnosti. Igralcem, ki želijo le...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: MG-200 | ID: 219308

Nux MG-200

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Procesor za modeliranje kitare z novo generacijo 32-bitnega DSP pretvornika 24Bit 44,1kHz AD / DA in resnično simulacijo analognih vezij (TSAC). Temelji na priljubljenem NUX-u MG-100 in ima svoje edinstvene lastnosti. Igralcem, ki želijo le priročno kompaktno stopalko z več učinki z dobrim tonom, bo takoj všeč nova zasnovana stopalka CTRL, ki lahko vklopi / izklopi učinke, poveča glasnost za solo in nastavi tempo za modulacijo in zakasnitev. Procesor ponuja skupno 55 modelov (hkrati jih je mogoče uporabiti do 8) in 13 klasičnih ojačevalnikov z resnično simulacijo tehnologije analognih vezij (TSAC). Ponuja tudi vintage 3-pasivno pasivno modeliranje EQ za vsak model amp in 6-pasovni grafični EQ, zasnovan posebej za električno kitaro (100 Hz, 200 Hz, 400 Hz, 800 Hz, 1,6 kHz, 3,2 kHz), 12 modelov kabinetov, vgrajen bobenski stroj z zvoki PCM kakovosti CD in 56 vzorcev bobnov, vključno z rockom, popom, funkom, jazzom itd. in metromenomom. Čas preklopa prednastavljenih nastavitev je hiter in hiter. Procesor poleg tega ponuja do 70 sekund fraze zanko z zvokom na zvok za večjo predvajanje, zvok v zanki pa se lahko predvaja z sinhronim ritmom bobna. Vtičnica AUX IN olajša vadbo samo z MP3, CD-ji in drugimi vhodi, medtem ko velik barvni TFT LCD zaslon (160x128), grafični vmesnik naredi celotno delovanje enostavno in intuitivno. Podaljšek pedala omogoča uporabniku, da vklopi izrazno stopalko ali skupinsko preklopno stopalko za boljši nadzor. Napravo lahko celo postavite na pedalno ploščo, da je v verigi z drugimi pedali. Procesor ponuja skupno 72 prednastavitev, 36 tovarniško nastavljenih 36 nastavitev in deluje na baterije in napajalnik (šest alkalnih baterij AA / LR6 je mogoče neprekinjeno uporabljati 8 ur).

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Vhodi in izhodi

Mp3 / linijski vhod

Da


Pakiranje

Vsebina paketa


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Da


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

3,75