cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Paiste PST5 China činela 18"

4,50
Srednje-težka 18-palčna kitajska kitara iz serije PST 5, ki je vstop v svet bronastih cimbalov Paiste in od uvedbe leta 2005 še naprej najbolj prodajana. Glede na nedavne glasbene trende je serijo PST5 zasnovala švicarska skupina za razvoj zvoka...
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER
Koda poteče: 

h
 
:
 

m
 
:
 

s
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: PA 0682618 | ID: 220923

Paiste PST5 China činela 18"

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Srednje-težka 18-palčna kitajska kitara iz serije PST 5, ki je vstop v svet bronastih cimbalov Paiste in od uvedbe leta 2005 še naprej najbolj prodajana. Glede na nedavne glasbene trende je serijo PST5 zasnovala švicarska skupina za razvoj zvoka Paiste: činele so svetlejše, kar povzroča globlji, toplejši zvok ob ohranjanju svetlega osnovnega značaja in povečano prožnost, kar prinese bolj privlačen občutek. Ta porcelan je izdelan iz bronaste zlitine CuSn8, znane tudi kot "Bronza 2002", in daje srednje svetel, poln in droben zvok s širokim razponom in dokaj zapleteno mešanico. Omogoča občutek, srednje dolg in trden zvok. Skratka, ognjena, energična porcelana s precej agresivnim napadom in smrtonosnim zvokom trka, zaradi česar je učinkovita činela za edinstvene zvoke v številnih glasbenih slogih.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Lastnosti

Serije


Material

Konča

Zlitina


Mere in teža

Premer

18"

Premer (inch / palec)

18

Debelina


Država

Država izvora

Nemčija


Skupna recenzija na podlagi 5 uporabniških recenzij:

4,50