cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Paiste PST 5 Effects 10/18 Činelski set

Čimbalni komplet iz serije PST 5, ki je vstop v svet bronastih činel Paiste in od uvedbe leta 2005 še naprej najboljši prodajalec. Glede na nedavne glasbene trende je serijo PST5 zasnovala švicarska skupina za razvoj zvoka Paiste: činele so...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 1 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-06
Na zalogi 1 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-06

Koda izdelka: PA 068FXPK | ID: 220925

Paiste PST 5 Effects 10/18 Činelski set

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Čimbalni komplet iz serije PST 5, ki je vstop v svet bronastih činel Paiste in od uvedbe leta 2005 še naprej najboljši prodajalec. Glede na nedavne glasbene trende je serijo PST5 zasnovala švicarska skupina za razvoj zvoka Paiste: činele so svetlejše, kar povzroča globlji, toplejši zvok ob ohranjanju svetlega osnovnega značaja in povečano prožnost, kar prinese bolj privlačen občutek. Ta komplet vsebuje 10-palčni brizg in 18-palčni porcelan, oba iz zlitine CuSn8 Bronze, znana tudi kot "Bronza 2002". Oddajajo svetel, čist in energičen zvok s polnimi funkcionalnimi in zelo glasbenimi lastnostmi, primernimi za vse nastavitve glasnosti in celoten razpon glasbenih stilov.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip

Cymbal Set


Lastnosti

Serije

Set

Da


Material

Konča

Zlitina


Pakiranje

Sestava kompleta


Mere in teža

Premer

10", 18"


Država

Država izvora

Nemčija