cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Paiste PST X Swiss Efekt činela 10"

5
10-palčna cimbala z visoko vhodno klobukom s srednje tankim vrhom in dnom iz serije PSTX "Swiss", ki z uporabo različnih velikosti za luknje dosega toplo, grobo in mehko kakovost zvoka in dokaj ozek razpon. Svilnata površina vizualno razlikuje...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 2 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-06
Na zalogi 2 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-06

Koda izdelka: PA 1256010 | ID: 220835

Paiste PST X Swiss Efekt činela 10"

To je samodejni prevod s programsko opremo:

10-palčna cimbala z visoko vhodno klobukom s srednje tankim vrhom in dnom iz serije PSTX "Swiss", ki z uporabo različnih velikosti za luknje dosega toplo, grobo in mehko kakovost zvoka in dokaj ozek razpon. Svilnata površina vizualno razlikuje činele - obe sta narejeni iz zlitine iz brona CuSn8, znane tudi kot "Bronza 2002" in so primerne za vse nastavitve glasnosti, igranje v živo in priložnostno snemanje ter celoten razpon glasbenih stilov. Hi-kapa poleg tega nudi dokaj mehak in odziven občutek, srednje kratek obstoj, pralni zvok palice in umazan, suh piščančji zvok. Skratka, to je osredotočen hi-hat, ki je najbolj primeren za aplikacije v elektronski glasbi ali v hip-hopu kot pomožni hi-kapu.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Lastnosti

Serije


Material

Konča

Zlitina


Mere in teža

Premer

10"

Premer (inch / palec)

10

Debelina


Država

Država izvora

Švica


Skupna recenzija na podlagi 3 uporabniških recenzij:

5

Daniel O.

Splošni vtis

Datum
12.06.2023

Zaujimavy, sypky zvuk

Jan L.

Splošni vtis

Datum
19.01.2022

zní konkrétně, krátce a čistě, výborné doplnění sestavy